Wat ik doe

markSocial & Technological Innovation, Implementation and Realization.
Al meer dan 20 jaar begeleid ik organisaties, overheden en instellingen op het gebied van sociale en technologische innovatie. Strategisch, tactisch en functioneel. Adviserend en ondersteunend bij de invloed en veranderingen van technologie met betrekking tot ons menselijk handelen en welzijn, ‘closing the gaps’ tussen expertise en professionele specifieke branchekennis.

“pootjes op de grond, pootjes in de klei, niet lullen maar poetsen”

Transformeren, innoveren, optimaliseren, bouwen, reorganiseren en herontwikkeling. Innovatie- & verandermanagement en het managen van complexe projecten, programma’s en beheer omgevingen…. Ondersteuning en begeleiding na de fusie of overname bij de cultuur en organisatie alignement.

Me? Interim Manager, Intra- & Entrepreneur
My drive? It’s about sharing, supporting, getting things done and having fun
How? Contracting, Consultancy, Training & Coaching (since: 1993)
Creating opportunities in a changing (technological) reinventing society.

Binnen mijn netwerk help ik belangeloos de wensen en opdrachten van mijn relaties te realiseren zonder daarbij een belang te (willen) hebben. Overtuigend als initiator, people-manager, interim executive en netwerker, betrokken bij vele samenwerkingsverbanden en partnerships, internationale (science & high-tech) start-ups en innovatieprogramma’s.

“Ik doe wat ik leuk vind,
wanneer ik dat leuk vind, 
met de wie ik dat leuk vind,
en ik maak daarbij geen onderscheid tussen werk en privé……”
Mijn passie: “Creating opportunities in a changing (technological) reinventing society”